” Therese heeft de sfeer en emotie van onze dag perfect weergegeven. Precies zoals wij het wilden: spontane foto’s, niet te “geposeerd”, waarbij wel alle belangrijke momenten van de dag zijn vast gelegd. Een lach, een traan, een kusje, blik, onderonsje…het staat er allemaal op. De foto’s hebben geen tekst of toelichting nodig: ze “spreken”. Therese heeft oog voor detail, is een gevoelsmens en dat zie je terug in onze foto’s. Wij zijn meer dan tevreden en zouden haar aan iedereen aanraden als bruidsfotograaf.

Daarnaast vonden we het ook heel prettig dat ze ook veel tijd nam voor de voorbereiding, locatiebezoek en ceremoniemeesters. Ze komt haar afspraken na en ze is een fijn mens. Het is ook een kwaliteit dat ze goed ‘in de groep’ past tijdens de bruiloft, dat ze overal is maar totaal niet ‘aanwezig. “

Tineke

Stuur een bericht

Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacy beleid op deze website.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Contactgegevens

Trouwfotograaf Therese Rijken Fotografie

Therese Rijken Fotografie

Therese Rijken Fotografie
E-Mail:
thereserijken@gmail.com
Adres: Gysbert Japicxstrjitte 2/A, 9051ER, Stiens
Telefoon: 06-12 77 52 82

Extra informatie

KVK nummer: 67899234
Bank rek nummer: NL21RABO0316278556

Privacy beleid

Klik hier om ons privacy beleid te lezen.